homecontact infonieuwsbriefpromotiespartnerslinksligging

TESTIMONIALS

www.stevens-april.be


"Onze moedermaatschappij Viamar NV heeft 3 dochterondernemingen die in de lente van dit jaar verhuisden wegens de aangehouden expansie de laatste jaren. Stevens-April Transport, Stelcon België en Stalenrijplaten.be zijn nu gevestigd op de industriezone De Zaat te Temse. Van de nood werd een deugd gemaakt om een volledige restyling te doen van de huisstijl van deze bedrijven.

Patrick Cornelis van PC Graphics was onze man voor alles wat hiermee verband hield.

Alles, dat was onder meer een nieuw logo, huisstijl, briefpapier, naamkaartjes, enveloppen, leverbons, folders etc. maar vooral ook elk een nieuwe website. In een recordtempo werden 3 nieuwe sites ontwikkeld die grafisch aantrekkelijk zijn maar toch ook gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het feit dat door Patrick we één centraal aanspreekpunt hadden was voor ons een grote reden om voor PC Graphics te kiezen, met grafisch resultaat!"


Philippe Van Robaeys, bestuurder STEVENS-APRIL Transport

www.kenspharma.be


"Een flexibele en vlotte samenwerking zorgde voor een vlugge oplevering van de site. Via een aantal conceptpagina’s per pdf konden we het concept van onze website goedkeuren. Door een weblink konden we de progressie volgen en mits een kleine training van enkele uren kon ik zelf de Franse en Engelse versie afwerken."


Cathérine Windels, zaakvoerster Kens Pharma

www.robertos.be


"Wij zijn zeer tevreden van de service en de kwaliteit van het geleverde werk! Tussen het eerste contact en het online zetten van de website zat amper 2 weken. Wij werden op onze wenken bediend qua lay-out en orderopvolging. Het geautomatiseerde mailingsysteem is vlot en gemakkelijk te hanteren en mits 2 uur training van het progamma kan ik nu het verdere onderhoud van mijn website en het mailingssysteem zelf doen. Wat aanzienlijke kosten uitspaart! Ook de omzetting van met URL en mailboxen verliep in optimale omstandigheden."


Robert Lorrain, zaakvoerder Robertos B.V.B.A.

www.brasserie-dewerf.be


"PC GRAPHICS heeft de volledige huisstijl ontworpen van onze nieuwe zaak BRASSERIE DE WERF. Volledig in dezelfde lijn werd een website ontwikkelt. De website stond amper op één week online. Recentelijk zijn wij ook het efficiënte mailingsysteem beginnen gebruiken waarmee we professionele mails kunnen versturen. De begeleiding tijdens en na de verkoop was telkens optimaal en aangenaam."


Magda Van Poecke, zaakvoerster Brasserie De Werf

Website Powered by PC GRAPHICS WEBDESIGN - Hollebeek 45a - 9140 Temse • +32 479 33 10 53 • info@pc-graphics.bewww.pc-graphics.be