homecontact infotestimonialsnieuwsbriefpromotiespartnerslinks

LIGGING

PC GRAPHICS TEMSE

Onze grafische studio bevindt zich in de Hollebeek 45a in Temse. (Tussen Antwerpen en Sint-Niklaas)

Steeds op afspraak 0479 33 10 53ROUTE NAAR PC GRAPHICS TEMSE

Route vanaf N16
Route vanaf N16
Route vanuit Kruibeke/Steendorp
Route vanuit Kruibeke/Steendorp


Route vanaf N16 Bornem/Sint-Niklaas en vanuit Temse


Krijgsbaan oprijden richting Steendorp en volgen tot voorbij de werken. Aan het kruispunt met de Schauselhoekstraat (ter hoogte van Megadrinks) links afslaan. Daarna de eerste straat links. Dit is de Hollebeek. U vindt PC GRAPHICS op uw rechterkant.


Alternatieve route (vermijd de werken):

Krijgsbaan oprijden richting Steendorp en direct 1ste straat rechts nemen (richting station). Daarna terug rechts, de Spporweglaan in en verder de Veldstraat volgen. Volgen tot aan de Kruisstraat (3de straat rechts) en daar weer rechtsaf. Op het einde terug rechts en volgen tot eerste straat links. Deze straat uitrijden, dan rechts en eerste links. U bent nu in de Hollebeek. PC GRAPHICS bevindt zich aan de linkerkant.Route vanuit Steendorp/Kruibeke:


Volg de Krijgsbaan tot aan het kruispunt met de Shauselhofstraat (ter hoogte van Megadrinks). Daar rechtsaf en dan terug de eerste rechts. Dit is de Hollebeek. U vindt PC GRAPHICS aan de rechterkant.

Website Powered by PC GRAPHICS WEBDESIGN - Hollebeek 45a - 9140 Temse +32 479 33 10 53 info@pc-graphics.be www.pc-graphics.be